top of page

Hundar kräver precis som vi människor en viss styrka, kondition, balans och koordinationsförmåga för att hålla sig hela och välmående i både kropp och själ.

Beroende på vad man kräver av sin hund i vardagen så är målet med träningen olika. Desto större krav man har på hunden, desto mer måste man hjälpa hunden att förbereda kroppen för tyngre uppgifter. 

En otillräckligt tränad hund som får för tungt anpassade uppgifter, kommer tillslut att skada sig. Även risken för ledproblem och spondylos ökar.

Som certifierad friskvårdskonsulent och certifierad canineopat på hund, så bistår jag med tjänsten att erbjuda mina kunder individuellt anpassat träningsschema. Oavsett om målet är att få en starkare hund med bättre kondition, förberedelse för tävlingssäsong eller om hunden har/haft en skada. 

 

Vi träffas på en konsultation och genomgång av din hund. Vi pratar igenom just Er situation och vad ert önskade slutmål är. 

Vi sätter upp delmål och har regelbunden kontakt för att checka av, men även för att ni ska få vägledning och stöttning på vägen.

INDIVIDUELLT ANPASSAD TRÄNING

bottom of page